[si_feed user=218582506 limit=33]

I morse satt jag kvar i bilen en stund när jag parkerat och lyssnade på regnet som smattrade mot bilrutan. Det blev en stunds vardagsmeditation. Prova! Hur härligt som helst – och avslappnande!

regnsmatter

Har du någonsin tänkt på att stanna upp och njuta av livet just precis här och nu? Har du någonsin tänkt på hur underbart det är att sitta precis där du sitter nu och bara lyssna på ljuden runt omkring dig, andas och njuta av att finnas till? Ta en paus i vardagen.

Kanske längtar du efter att resa och se världen? Uppleva den vita sanden mellan tårna, varma vågor på dina bara fötter? Klättra i berg, stå under i ett vattenfall, promenera mellan skyskrapor, köpa färsk frukt på matmarknaden, möta människor från olika kulturer?

Stanna upp och njut av den varma norrbottniska sanden mellan tårna (utförs med fördel en varm och solig dag), havets friska vågor som svalkar dina fötter. Klättra upp för klippor och berg i Norrbotten eller promenera upp för slalombacken som nu är snöfri och njut av utsikten. Sitt en stund vid bäckkanten och lyssna på ljudet av porlande vatten, promenera inne i centrala staden/orten mellan butiker och hyresfastigheter, köp frukt i välsorterade matvarubutiker och se om du kan hitta en ny spännande sort som du aldrig provat förr.

Vad gäller möten med människor från olika kulturer så finns de närmare än man tror.

Livet bjuder på så många guldkorn, det gäller bara att öppna ögonen och se dem precis där de är.

/Kärleks-Linda