[si_feed user=218582506 limit=33]

Hur ska man orka med sex i sommarvärmen, eller snarare i sommarhettan som råder nu?

Här kommer några tips:

 • Drick mycket vatten. Drick för att hålla vätskebalansen men drick även tillsammans. Häll försiktigt iskallt vatten över varandra. Tillsätt gärna is, lek med is över nakna heta kroppar! Även om du har kläder på dig och blir genomblöt så torkar det fort nu när det är så varmt.
 • Frys ner frukt och bär. Ät frysta frukter och bär eller mata varandra. Det är inte bara nyttigt och ger mer energi, det är även riktigt svalkande och sexigt! Vindruvor är toppen att frysa ner. De blir inte stenhårda i fryst tillstånd. Även om någon frukt skulle bli stenhård av infrysning så tinar den fort på en het kropp eller i solen.
 • Bada kallt och ofta, gärna naken. Det är en otrolig frihetskänsla att få känna kroppen röra sig naken i vatten! Bada ensam eller tillsammans med någon/några du tycker om. Lek i vatten. Frossa i vatten – på alla möjliga och omöjliga sätt. En het kropp i kallt vatten kan vara väldigt upphetsande i sig. Prova!
 • Sitt i skuggan, en hel dag i het sol gör dig trött och slö, speciellt om du inte hinner sova en timme eller två efter att du varit ute i solen. Spara energin till sexet i stället.
 • Ha sex när det är som svalast. Tidigt på morgonen, sent på kvällen eller natten, då är det svalare ute och lättare att ägna sig åt fysiska aktiviteter, så även sex. Får du chans till semester i sommar så passa på vila lite när det är som varmast så orkar du vara vaken sent på kvällen.
 • Ha sex utomhus, gärna sent på kvällen. Leta upp en undanskymd plats där inga oönskade besökare kan komma och störa. Lägg ut en filt och känn vinden smeka era nakna sommarvarma kroppar. Spännande och upphetsande, sätter extra krydda på vardagen och ger fina minnen.
 • Ha inte bråttom. Låt förspelet och själva sexakten ta tid. Älska långsamt och njut av stunden. Varför inte prova på tantra-sex i sommar? Det bygger upp lusten otroligt mycket samtidigt som ni inte blir alldeles blöta i svett (om än det också kan vara trevligt ibland).
 • Fjäderlätt beröring. Nu när det är så varmt kan det vara extra mysigt att fokusera på vind och vatten-delen av tantrisk massage. Ligg ute i skuggan på en filt, naken eller i enbart underkläder. Turas om att smeka varandra, ge varandra åtminstone 20 minuter var och låt varje beröring ta lång tid, mycket längre än den vanligtvis tar. Smek din partners kropp som vinden första 10 minutrarna och övergå därefter till vattnet i 10 minuter. För att efterlikna vinden kan du blåsa över din partners nakna kropp, smeka försiktigt med en fjäder eller ett grässtrå. Använd även en fjäderlätt sidenscarf eller liknande och smek kroppen. För att efterlikna vattnet kan du dra riktigt försiktigt med naglarna längs efter kroppen. Du kan även dra en fransig tunn filt eller sarong över din partner. Trumma riktigt mjukt med fingertopparna över din partners hud för att efterlikna regndroppar. Våga vara kreativ och kom ihåg att smeka hela kroppen (både fram- och baksida).
 • Våga bli och vara kåt. Se dig själv som den vackra sexiga skapelse du är! Njut av att vara i din kropp, njut av att beröra din kropp. Du är fantastisk precis som du är! Våga bli kåt och våga stanna i kåtheten. Njut av känslan. Blir du till och med kåtare av att stanna kvar i känslan? Kåthet är inte bara och alltid något man plötsligt drabbas av och direkt måste tillfredställa behovet.
 • Skippa underkläderna, njut av att gå lättklädd. Känn hur skönt det känns att vara naken under det lilla tyget som skyler din kropp. Njut av att känna en tunn sarong mot huden, prova detta även du som är kille. Samtidigt som det är otroligt skönt att gå ”naken under kläderna” så är det dessutom väldigt upphetsande lättillgängligt för din partner om denne är i närheten. Om din partner inte är i närheten, skicka en frestande bild i stället.
 • Använd svalkande glidmedel och svalkande lustprodukter. Det finns många sköna varianter i sortimentet. Det finns glidmedel som gör det extra pirrigt och svalkande samtidigt som det ökar känsligheten. Ett tips är ID Pleasure som vi haft i sortimentet i 12 år och har många stamkunder på. Vad gäller lusthöjande produkter så finns det massor av olika geléer och sprayer som ger både en kittligt svalkande känsla samtidigt som det ökar känsligheten. En spännande produkt är Electric Blue. Det är en spray som ger en kittlande kylande och värmande känsla om vartannat. Den går att använda på både bröstvårtor, penis och klitoris. Sprayen ökar blodcirkulationen och gör att den valda kroppsdelen blir känsligare. Överdoserar man (ca 5-6 pumptryck) på penis upplever många män att det fördröjer utlösningen, vilket en del män uppskattar. Klassikern Paper mints är också rolig. Lägg ett mintblad på tungan innan oralsex, den smälter på bara någon sekund. Se om din partner känner en kittligt svalkande känsla? Funkar så klart även med starka halstabletter men då tar det längre tid innan den smälter i munnen. Kategorin Lustapoteket på vår hemsida är en mycket spännande kategori med många kittlande produkter.
 • Använd sexleksaker. Sexleksaker ger extra krydda till sexlivet på egen hand eller tillsammans med din partner. Det gör i många fall det även lättare att få orgasm, både för kvinnor och män. Det finns till och med sexleksaker som i stort sett gör jobbet åt dig. Det kan vara en rabbit-stav som har en ut-och-in-funktion vilket gör att du slipper penetrera med den själv. Detta samtidigt som kulorna i staven roterar runt slidöppningen och kaninvibratorn stimulerar klitoris. För män finns det lösvaginor med rader av kulband som stimulerar penis utan att du behöver göra mycket själv. Att slippa göra allt jobb själv kan ju vara trevligt i denna sommarvärme.

 

Ha en riktigt skön sommar!

Kram Kärleks-Linda

bloggvattenbild