Pink lady STU, Fleshlight

1.199 SEK

Ren lyx! En riktigt naturtrogen lösvagina med skönt naturtrogen och knottrig insida. Levereras i praktisk och diskret plastbehållare.

Endast 1 kvar i lager

Beskrivning

Den ultimata Fleshlight-modellen: STU – Stamina Training Unit, med knottrig och lagom tight insida. Oerhört naturtrogen modell.

Fleshlight är en vagina som är så mjuk och realistisk att den känns äkta! Den ger en otroligt skön känsla! Just denna modell har en insida täckt av lite större, härligt rundade lustknottror.

Fleshlight är tillverkad i det patenterade materialet “Real Feel Super Skin®”, vilket är ett patetenterat högkvalitativt material som är utvecklat för att återskapa den speciella känslan av penetration vid sex.

Skölj den naturtrogna vaginan med varmt vatten för att få en mer naturlig känsla och använd vattenbaserat glidmedel, en provtub medföljer. Silikon- och oljebaserade glidmedel får inte användas eftersom det kan skada materialet.

För att justera den sugande känslan efter eget tycke kan du enkelt lätta eller skruva åt skruvlocket i botten på behållaren.

Total längd 25 cm.

Införbar längd 22 cm.

Fleshlight är väldigt lätt att hålla ren. Hela insatsen går lätt att ta ur och spola rent. Vill du använda tvål, använd väldigt lite av någon mild tvål, gärna intimtvål. Efter rengöring bör du talka insatsen för att behålla den matta lena ytan. Har du inte talk fungerar det bra även med maizenamjöl eller något annat finkornigt mjöl. Tar du hand om din Fleshlight så kommer den att ge dig sköna stunder i många år framöver!

Fleshlight kommer i en plastbehållare som ser ut som en stor ficklampa, både diskret, praktisk och hygienisk!

 

Mer information

Material

TPR/TPE. Behållaren i hårdplast (ABS)

Storlek

Plastbehållaren är totalt 25 cm lång och 10 cm i diameter på bredaste stället.

Tänk på!

Använd vattenbaserat glidmedel!