[si_feed user=218582506 limit=33]

Personlig shopping

I Kärleksbutiken får du alltid tillgång till personlig shopping men ibland kan man vilja besöka butiken ensam utan att det är andra kunder i butiken. Då kan du boka in dig för Personlig shopping i butiken.
Linda, som äger företaget, låser upp butiken endast för dig (och eventuellt en vän). Du får gå runt i butiken och titta på vårt sortiment i lugn och ro. Har du några frågor eller funderingar går vi igenom dem under ditt besök. Besöket kostar 300 kr men dem drar vi av i kassan när du handlar av oss. Varmt välkommen!

 

Presentarrangemang

Vi tillverkar presentarrangemang på beställning, allt efter tycke och smak! Ett presentarrangemang är perfekt som exempelvis helgöverraskning till din partner eller som present till personalen på jobbet, bröllopsparet, födelsedagsbarnet, nyblivna pensionären eller till möhippan/ svensexan. Vi anpassar innehållet efter mottagaren. Kontakta oss för mer information: info@karleksbutiken.se

 

Behandlingar

Linda, som startat och driver Kärleksbutiken, brinner för kärlek och helande. Hon är utbildad inom den Shamanska traditionen och även utbildad Reiki-master och Mindfulnessinstruktör.

Den röda tråden mellan kropp och själ blivit mer och mer tydlig sedan företagsstarten 2006. Från och med hösten 2019 erbjuder Linda bland annat healingbehandlingar, trumresor, ceremonier och guidade meditationer vårt mysiga och avkopplande behandlingsrum i butiken.

bokadirekt bild massagebank2

Känner du att du behöver healing kan du välja mellan både Shamansk healing och Reiki healing, beroende på vad du känner passar dig bäst. Du kan även anmäla dig till gruppaktiviteter såsom månceremonier, liggande trumresor och meditationer.

bokadirekt bild behabdlingsrum2

Vill du läsa mer om våra tjänster och behandlingar, gå till vår sida på Boka direkt: karleksbutiken.bokadirekt.se.

20190831_094301

profilbild4

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar: linda@karleksbutiken.se.

Varmt välkommen!