Linda heter jag och har startat och driver Kärleksbutiken sedan 17 år tillbaka. Jag tycker om det jag gör och älskar alla möten med er kunder. Nu känner jag dock att det är dags för nya utmaningar då jag har en ny affärsidé jag är sugen att satsa på. Jag tänker så här… Är  det meningen att jag ska satsa på det nya kommer rätt köpare att dyka upp och gör det inte det så fortsätter jag att driva Kärleksbutiken med kärlek på samma sätt som tidigare. Det känns dock som att det är någon där ute som väntar på just den här möjligheten. Kanske är det du eller någon du känner?

Efter att ha byggt upp och jobbat med Kärleksbutiken i över 17 år har jag nu öppnat upp möjligheten för någon annan att ta över arbetet med att utveckla företaget och fortsätta sprida kärlek och värme i landet. Dyker rätt köpare upp kommer jag att sälja Kärleksbutiken med allt var det innebär, bland annat:

  • Inkråmet från ett prisat och välskött företag med en stabil ekonomi och mycket bra recensioner. Ett företag som gått mycket bra trots pandemi-åren.
  • Produkter och inventarier.
  • Hyreskontraktet på butikslokalen i Luleå (Kungsgatan 36). Kan även tänka mig att låta Kärleksbutiken flytta om det passar dig bättre.
  • En välbyggd hemsida/e-handelssida som är byggd i WooCommerce och väldigt enkel att hantera. Hemsidan har stor potential för dig som är sugen att sälja produkter på nätet.
  • En Facebooksida med över 3600 följare.
  • Världens bästa kunder och många stamkunder (en stabil kundkrets med andra ord).

Då butiken står på två ben (sexleksaker och andligt/medialt) finns stora möjligheter och alternativ. Jag är öppen för att sälja ena “benet” av företaget eller båda. Säljer dock helst helhetskonceptet. Känner du att Kärleksbutiken är din dröm? Pirrar det till i magen när du läser det här? Är du seriöst intresserad så hör av dig till mig.

Maila mig på linda@karleksbutiken.se så ringer jag upp dig. Jag kommer med varm hand att lämna över företaget till rätt köpare. Det innebär bland annat att jag kommer att hjälpa dig att komma igång med företagandet. Jag vill verkligen att du ska lyckas! Kärleksbutiken behövs på marknaden och har stor potential att växa och utvecklas!

Vem är då rätt köpare? Jo, en seriös köpare som har eget driv, suget att driva eget företag och en sund syn på sex och kärlek.

Varma hälsningar Linda 

Om företaget: Kärleksbutiken.se är en romantisk, erotisk och andlig oas för både kropp och själ. Butiken drivs både som webshop och fysisk butik på Kungsgatan 36 i Luleå. Butiken har en välkomnande, trygg och avslappnad miljö med hög grad av personlig service. Läs mer här på hemsidan: www.karleksbutiken.se .