15 år! Varje år brukar jag säga att det känns som i går jag startade företaget men det gör jag inte den här gången. Nu känns det som att jag har varit igång “ett tag” och blivit en mer erfaren företagare.

Tänk att allt det här startade med en liten viskande tanke som fick det att pirra till i hjärtat. En dröm, en vision som jag hade och i stort sett ingen trodde på. Ju mer uppmärksamhet och näring jag gav den där lilla tanken, desto större blev känslan. Den växte tills jag inte hade något val än att köra på. Att följa hjärtat är inte alltid enkelt. Men ibland har man inget val och tur är väl det. Hittills har jag aldrig varit med om att hjärtat har fel!

På ett sätt kan jag faktiskt se tillbaka och uppskatta motståndet i början för då fick jag verkligen fundera på om det är det här jag vill och om det är värt det. Svaret blev alltid ett rungande JA! Det visade sig snabbt att motståndet falnade när jag visade vad det är jag egentligen skulle göra.

Jag är så otroligt glad och tacksam över resan. Jag är stolt över det jag åstadkommit. Det är så mycket jag uppskattar med jobbet men det som är det allra bästa är alla samtal med er kunder! Jag skulle vilja tacka var och en av er och berätta hur mycket ni betyder för mig. Från djupet av mitt hjärta TACK! Jag hoppas ni känner kärleken från mig till er!

Det är en ära att få förtroendet av så många människor. Att få ta del av er historia, ert liv, era tårar, era skratt och allt vad det innebär med att vara en kännande människa som ska försöka navigera rätt i livet. Ibland har det känts som att Kärleksbutiken varit en livboj längs vägen. Där man kan stanna upp och andas en stund, som en kund beskrev det.

Jag är tacksam över att ni valt att besöka butiken under soliga, heta sommardagar, ruggiga höstdagar i spöregn, iskalla vinterdagar och gräva er fram i meterdjup snö och under pandemi-restriktioner. Och så förstås alla dagar där emellan.

Mest av allt skulle jag vilja bjuda in er alla till en stor fest den 27/1. Det är dagen då Kärleksbutiken öppnade dörrarna för första gången. Jag skulle vilja fira ordentligt tillsammans med er som gjort det här möjligt. Allt från dig som sprungit in en snabbis och köpt kondomer till dig som gått runt länge och investerat hela din skatteåterbäring i Kärleksbutiken. Men i och med corona-restriktionerna som råder i dag så får festligheterna vänta. Det blir inte en vanlig jubileumsvecka den här gången. Vi får endast ha 7 kunder i butiken samtidigt och vi kommer att göra så gott vi kan utifrån de förutsättningarna. Som butiksägare känner man sig bakbunden när man inte får “locka” med specialerbjudanden eller arrangera event i butiken. Det bästa jag vet är att träffa er fysiskt. Vi sparar dock på eventen tills vi får samlas igen. För den dagen kommer.

I år kommer vi att lägga erbjudandena och firandet på vår hemsida i stället: www.karleksbutiken.se.

15procent

  • Från 25-31/1 kommer vi att ge 15% rabatt på hela vårt sortiment på hemsidan om du uppger kod: “grattis15” när du handlar av oss. (Du kan även beställa på hemsidan och hämta ut beställningen i butiken om du vill).
  • Dessutom kommer de 15 första beställningarna att få med sig en liten present från oss.

Avslutningsvis vill jag tacka för de här 15 åren tillsammans med er! Jag ser fram emot framtiden och allt som kommer!

Tack!

Stor kram från oss