rokelse1

Sådär ja! Då var alla rökelser inlagda i webshopen. Äntligen! Det tog tid att fota varje rökelse för sig, redigera bilderna en efter en och lägga ut dem i webshopen men det blev riktigt bra nu när det är klart. Mycket doftande blev det när jag skulle beskriva dofterna i ord. Fick ta en liten doftpaus mellan varven. Totalt har vi 75 olika sorters rökelser i sortimentet, vi tycker om att kunna erbjuda många olika sorter att välja bland.

rokelse2Så här ser det ut i vår rökelse-avdelning i butiken. Rökelser doftar väldigt mycket när de ligger öppet i butiken. För att försöka begränsa dofterna för våra allergiker har vi satt in varje sort i en egen lufttät burk. Det är bara att öppna burkarna och dofta dig fram till just din favorit!

Missa inte Nag Champa som är en av världens mest sålda rökelse eller White Sage som renar både platser, föremål och hemmet från negativa energier. Palo santo är en av nyheterna, den doftar sött och är också väldigt bra till rening och dessutom lugnande. Lavendel är en annan lugnande doft om du har för mycket stress runt omkring dig. I morgon är det fullmåne och då är det många som har fullmåneceremonier. Då finns en rökelse speciellt anpassad för det: Moon.

Har du svårt att välja, hjälper vi dig gärna att välja doft!

Rökelser används vid meditation, ceremonier och som doft i hemmet. Den används både som stämningshöjare och för rening av negativa energier.

Rökselser är en blandning av olika hartser och växtoljor som rullats runt tunna bambupinnar. Du sätter ner rökelsestickan med den synliga bambupinnen neråt i en kruka med sand eller i en specielll rökelsehållare. Sedan tänder du på toppen av rökelsepinnen och låter lågan slockna. Rökelsestickan ska bara ryka, inte brinna! Då sprider sig en ljuvlig väldoft i rummet.