Kärleksbutiken – för dig och den du tycker om.

Fredagen den 27/1 2006 öppnades dörrarna till Kärleksbutiken för första gången och kort därefter föddes vår webbshop.

Kärleksbutiken är en romantisk, erotisk och medial oas fylld med kärlek till dig och de du tycker om. Vi brukar säga att det är en butik med kärleksfulla produkter för både kropp och själ. I en varm och trygg atmosfär inspireras du av produkter för ditt välbefinnande.

Den röda tråden i företaget är kortfattat kropp och själ. I sortimentet finns produkter som innefattar kärlek, erotik och ditt välbefinnande. Vill du unna dig en skön stund på egen hand eller sätta extra krydda på sexlivet med din partner hittar du de perfekta produkterna hos oss. Vi har ett brett sortiment av sexleksaker, kondomer, massageoljor, glidmedel, rökelser, änglar, tarotkort, stenar och mycket mer. Här möts du alltid av kunnig personal och vi hjälper dig gärna att hitta något som passar just dig. Vi vill inspirera besökare, ensamma och i par, att våga utforska både sig själv och sin sexualitet.

Min vision är att jag, genom mitt företag, ska kunna bidra till förändring, öppna människors ögon när det gäller sexualitet och kärlek. /Linda, Kärleksbutikens grundare och ägare.

Har du några frågor, funderingar, tips eller idéer så tveka inte att höra av dig! Vi hjälper dig gärna!

 

Att handla från oss

Kärleksbutiken är ett företag som gillar personliga affärer och att du handlar det du behöver, inte handlar bara för att handla. Kanske låter det konstigt i dessa stressade tider då allt handlar om att köpa, stressa och tjäna mycket pengar. Men vi föredrar kvalitet framför kvantitet och vi bygger hellre långvariga relationer med våra kunder. Vi väljer även ut vårt sortiment med omsorg, vi tar in produkter vi tror på.

 

Diskretion – en självklarhet

Vi som jobbar i butiken berättar aldrig vad som händer i butiken till någon annan. Allt som sägs i butiken stannar mellan oss. Vi kommer inte heller att berätta för någon att du varit in och tittat på sortimentet eller handlat, även om någon frågar. Av samma skäl hälsar vi aldrig på våra kunder på stan, om inte du gör det först förstås.

Vill du berätta var du varit får du göra det själv, våra neutrala kundpåsar har inget företagstryck. Det gäller även om du beställer av oss, vi skickar din leverans i bruna diskreta paket med diskret avsändare.

KärleksbutikenEXTRA

Butiken

Butiken på Kungsgatan 36 i Luleå har en lugn, trygg och avslappnad atmosfär och du är varmt välkommen hit precis som du är. Hos oss blir du alltid sedd och får personlig service. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom området och hjälper dig gärna. Butiken är uppbyggd på ett sätt så att du som kund själv ska kunna välja hur långt in du vill gå i butiken:

  • I första delen av butiken hittar du bland annat änglar, rökelser, tarotkort och romantiska presentkit.
  • I andra delen finns bland annat penisringar, vibratorer, analpluggar, glidmedel, kondomer och skämtartiklar. Det är även i den här andra delen som kassan finns.
  • Vill du gå till den tredje och sista delen av butiken möts du bland annat av piskor, bondage-set, metallstavar, naturtrogna dildos och lite lyxigare sexleksaker.

 

Välgörande ändamål

En del av det du handlar går till välgörande ändamål. Vi tror på att sprida mer kärlek i världen. Därför stöttar vi bland annat projektet flickafadder i Plan International. Vi stöttar även lokala föreningen VildaKidz som jobbar med att hjälpa utsatta barn och familjer.

plansverigevildakidz

 

Kuriosa

2006 Kärleksbutiken vinner Luleå näringslivs pris i kategorin “Årets kvinnliga uppstickare”.

2014 – framåt. Linda som startat och driver företaget gästspelar som sex- och kärleksinspiratör i Sveriges radio P4 Norrbotten på fredagar.

2016 Kärleksbutiken blir nominerad till “Årets handelspris i Luleå”.

2016 Linda som även tycker om att inspirera människor och se dem växa vinner pris som “Årets mentor nyföretag” i Luleå.

2019 Linda blir nominerad till Folkets företagare 2019 i Luleå businessawards.

2021 Linda gästspelar som “expert” i programmet “Efter fem” på TV4.

 

stoltmentor