Kärleksbutiken – för dig och den du tycker om.

Fredagen den 27/1 2006 öppnade Linda, grundaren av Kärleksbutiken, dörrarna till Kärleksbutiken för första gången och kort därefter föddes webbshopen.

Kärleksbutiken är en romantisk, erotisk och medial oas fylld med kärlek till dig och de du tycker om. Vi brukar säga att det är en butik med kärleksfulla produkter för både kropp och själ. I en varm och trygg atmosfär inspireras du av produkter för ditt välbefinnande.

Den röda tråden i företaget är kortfattat kropp och själ. I sortimentet finns produkter som innefattar kärlek, erotik och ditt välbefinnande. Vill du unna dig en skön stund på egen hand eller sätta extra krydda på sexlivet med din partner hittar du de perfekta produkterna hos oss. Vi har ett brett sortiment av sexleksaker, kondomer, massageoljor, glidmedel, rökelser, änglar, tarotkort, stenar och mycket mer. Vi hjälper dig gärna att hitta något som passar just dig. Vi vill inspirera besökare, ensamma och i par, att våga utforska både sig själv och sin sexualitet.

Har du några frågor, funderingar, tips eller idéer så tveka inte att höra av dig! Vi hjälper dig gärna!

 

Att handla från oss

Kärleksbutiken är ett företag som gillar personliga affärer och att du handlar det du behöver, inte handlar bara för att handla. Kanske låter det konstigt i dessa stressade tider då allt handlar om att köpa, stressa och tjäna mycket pengar. Men vi föredrar kvalitet framför kvantitet och vi bygger hellre långvariga relationer med våra kunder. Vi väljer även ut vårt sortiment med omsorg, vi tar in produkter vi tror på.

 

Diskretion – en självklarhet

Vi som jobbar i butiken berättar aldrig vad som händer i butiken till någon annan. Allt som sägs i butiken stannar mellan oss. Vi kommer inte heller att berätta för någon att du varit in och tittat på sortimentet eller handlat, även om någon frågar. Av samma skäl hälsar vi aldrig på våra kunder på stan, om inte du gör det först förstås.

Vill du berätta var du varit får du göra det själv, våra neutrala kundpåsar har inget företagstryck. Det gäller även om du beställer av oss, vi skickar din leverans i bruna diskreta paket med diskret avsändare.

KärleksbutikenEXTRA

Butiken

Butiken på Kungsgatan 36 i Luleå har en lugn, trygg och avslappnad atmosfär och du är varmt välkommen hit precis som du är. Hos oss blir du alltid sedd och får personlig service. Butiken är uppbyggd på ett sätt så att du som kund själv ska kunna välja hur långt in du vill gå i butiken:

  • I första delen av butiken hittar du bland annat änglar, rökelser, tarotkort och romantiska presentkit.
  • I andra delen finns bland annat penisringar, vibratorer, analpluggar, glidmedel, kondomer och skämtartiklar. Det är även i den här andra delen som kassan finns.
  • Vill du gå till den tredje och sista delen av butiken möts du bland annat av piskor, bondage-set och naturtrogna dildos.

Kuriosa

2006 Linda, grundaren av Kärleksbutiken, vinner Luleå näringslivs pris i kategorin “Årets kvinnliga uppstickare”.

2016 Kärleksbutiken blir nominerad till “Årets handelspris” i Luleå business awards.

2019 Linda som grundat Kärleksbutiken blir nominerad till Folkets företagare 2019 i Luleå businessawards.

2023 Linda ger sig ut på nya äventyr och nya ägare tar över Kärleksbutiken.