Vårkänslorna spirar och vi har gjort om lite i butiken för att få plats med alla nyheter. Det är mycket nytt som är på gång hos oss. Bland annat kommer vi framöver att anordna allt från meditationskvällar till temakvällar i butiken. Har du något du vill dela med dig av inom dessa ramar eller har du specifika önskemål om temakvällar? Hör gärna av dig till oss!

Meditationskvällarna har vi tjuvstartat med tidigare. Jag (Linda), som äger företaget, är utbildad reikimaster, mindfulnessinstruktör och vandrar den schamanska vägen. Jag har hållit i både sittande meditationskvällar och liggande trumresor i butiken. Då kvällarna varit fullbokade direkt har vi inte gått ut med någon annonsering men det kommer mer information framöver.

tantrabok

Startskottet för våra temakvällar blev när Charlotte Cronquist, författaren av bland annat boken “Lekfull tantra”, kom till Luleå och Kärleksbutiken med en 3 timmar lång (påklädd) workshop i tantra. Det blev en intressant och avslappnad tantrakväll. Charlotte och hennes partner Staffan delade kärleksfullt med sig av sin egen resa mot tantra och bjöd på spännande övningar. Ett stort tack säger vi till Charlotte, Staffan och till alla som kom och gjorde kvällen till det den blev. Charlotte håller även i tantra-kurser och vi ser fram emot att hon ska komma till Luleå med en kurs framöver. Vill du läsa mer om Charlotte, klicka HÄR.

tantrakvall

Håll utkik, fler spänannde temakvällar kommer framöver.