Då och då kommer kunder in och frågar efter specifika produkter som de är nyfikna på. Det är något vi verkligen uppskattar. Ofta beställer vi hem produkterna efter era önskemål men ibland gör vi det inte och vi är ärliga med er varför. Här är några av produkterna som vi ratat:

ratadesatisfyers

 

Ingen kan nog ha undgått den stora boomen med lufttrycksstimulatorer som med all rätt fått ställa sig i rampljuset. Stimulatorerna ÄR fantastiska på sitt alldeles speciella sätt. Detta kommer jag att skriva mer om i ett separat inlägg. Med boomen har det även sprutat ut lufttrycksstimulatorer i olika former och modeller (speciellt från Satisfyer), vissa mer genomtänkta än andra.

ratadesatisfyers2

Nr 1 är riktigt lyxiga i utseendet men de tar så stor plats. Enda fördelen är att knapparna blir väldigt synliga när man använder den då hela kontrollpanelen står rakt upp. För dig som gillar stora Wand-känslan så kanske det kan vara något men i övrigt känns den bara klumpig.

Nr 2 är enligt vårt tycke, snyggaste Satisfyer-modellen. Den är väldigt snygg i läckert matt metall men stimulansen fortplantar sig inte lika bra längst ut i munstycket som ska ligga mot klitoris. Detta innebär att stimulansen inte känns på samma sätt som i övriga Satisfyer-modeller. Vi tycker inte att den är värd priset. Utseendet är ju inte allt, eller hur.

Nr 3 och 5, hur tänkte de här? Produkten är gjord för att ge både vaginal stimulans och lufttrycksstimulans men måtten verkar vara slarvigt uträknade i fabrik. Det är som att man måste välja det ena eller andra och många kvinnor håller med oss, vinkeln blir fel. Lufttrycksmunstycket når inte upp till klitoris. Fördelen med att ha en lufttrycksstimulator som man håller i själv, är att man får munstycket precis där man vill ha det. Dessutom fungerar endast lufttrycksstimulatorn maximalt om munstycket sluter tätt över klitoris. Så frågan är om det ens går att få en fungerande “handsfree”-modell av lufttrycksstimulatorn.

Nr 4 har visserligen vibrator också men lufttrycksstimulansen blir inte i samma kaliber som ex Satisfyer Pro 2 Vibration som också har vibrationer. Vi tycker det finns bättre alternativ så vi hoppade över den här i sortimentet.

Slutsatsen då? Jo, det är att produkterna vi tar in i sortimentet finns i vårt sortiment av en anledning. Vi säljer inte bara för att sälja utan vi väljer ut produkterna med omsorg!

/Linda