Känslan när man med humor skyltar om i ett av våra skyltfönster och sekunden efter att det är klart hör förbipasserande stå utanför fönstret ett bra tag och skratta tillsammans. DEN känslan, kära läsare, är fantastisk och värmer i hjärtat. Vi tycker om att göra er glada och tycker att det är himla kul att ni uppskattar vårt sortiment lika mycket som vi!

skratt3

Ni har säkert hört citat som; Ett gott skratt förlänger livet och Ett gott skratt är bästa medicinen osv… Tänk så mycket skratt gör för kroppen och själen! Jag tror inte att skratt bara gör en gladare utan även friskare och lyckligare! Har ni känt hur varm man blir när man skrattar gott? Jag har inga vetenskapliga bevis för att det är så, inte heller forskningsrön om hur det kommer sig men jag tror att skratt sätter igång blodcirkulationen i kroppen. Att få igång blodcirkulationen främjar det mesta – även kåtheten.

Lika viktigt som det är att göra saker man blir glad och skrattar av, är det att kunna skratta och ha roligt tillsammans i “sänghalmen” och då menar jag att skratta MED varandra. Att skratta ÅT varandra har rent av motsatt effekt och kan förstöra tilliten. Alltså: Skratt MED varandra i sänghalmen, inget annat. Våga busa, skratta och misslyckas tillsammans. Provar ni till exempel en ny sexleksak och inte riktigt kommer ihåg eller vet hur den ska användas, prova er fram och våga skratta när det går fel. Bara för att penisen slaknar när ni första gången ska trä på en penisring innebär det inte att ni inte ska prova igen. Det är ju ingen stor grej att misslyckas. Skratta åt det och gå vidare, prova igen om ni vill. Likadant är det om ni kanske provar en känslohöjande gel och ni upplever att känslan blir för intensivt värmande eller kylande – spring på toaletten och tvätta av er! Att våga prova och att våga misslyckas kommer man väldigt långt med och det stärker relationen.

Mer skratt åt alla!

/Linda