Visst är det roligt att ge bort en julklapp eller present som är speciellt utvald för mottagaren! Det är inte alltid så lätt att komma på vad man ska ge. Därför presenterar vi 24 varierande julklappstips på vår Facebooksida mellan 1-20 december (sista dagen dyker det upp 5 julklappstips så att du ska hinna köpa det innan). Att leka med ord kan vara himla roligt ibland! Därför presenterar vi produkten med tillhörande rim. Vår facebooksida hittar du om du klickar HÄR. Har du missat presentationen så kommer de här:

 

1 december presenterades denna saltkristall-lampa som kan kopplas in i USB-uttaget i datorn för rening av luften. Den hittar du HÄR.

“Vid din dator rening och ljus
När du glider omkring med din mus.”

saltlampa

 

2 december presenterade vi denna söta hjärtformade ram där du själv kan byta ut fotot i bakgrunden. Skaka ramen och glittrande hjärtan dansar runt. Ramen hittar du HÄR.

“Kärlek, glitter och vatten
Jag står bredvid dig på natten.”

heartframe

3 december var dagens julklappstips en värmande massageolja. (Gärna i kombination med en helkroppsmassage.) HÄR hittar du många sköna sorters massageoljor.

“Halkigt skön och härligt varm
på fötter, mage och kanske din arm.”

massageolja

4 december presenterade vi Tenga egg, ett runköverdrag för honom som han kan använda på egen hand eller som du kan använda på honom som förspel. Den hittar du HÄR.

“Passar i handen och nån annan stans
lämplig att dra över din stadiga lans.”

tengaegg

5 december presenterade vi “Flirty kit”, ett helt set med spännande leksaker som du hittar HÄR.

“Det kanske inte är så lätt att välja
fram eller bak det får helgen förtälja.
Mönstrat mjukt eller skakigt rött
vi glömmer nog bort att vi är trött.”

flirtykit