Nu när det är sommar och semestertider är det många par och singlar som passar på krydda kärlekslivet lite extra – både till sig själv och varandra. Det beror så klart på att sommaren värmer på fler sätt än ett men till stor del på att man är ledig och plötsligt har mer tid över till annat än måsten och borden. Då insåg jag att ekonomin inte alltid finns där för alla och kände att jag ville bidra på något sätt. Nästa tanke var VildaKidz här i Luleå! De gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa barn och familjer att skapa en meningsfull fritid samt att ge den lilla guldkant som annars aldrig varit möjlig för dessa familjer!

Jag mailade Anna på VildaKidz: Hej Anna! Jag funderade på en sak och tänkte jag hör av mig till dig. Många av mina kunder passar på ägna extra tid åt kärleken nu i sommar, speciellt när de har semester och är lediga tillsammans. Jag träffar många par i butiken som handlar extra krydda till kärlekslivet. Då kom jag att tänka på alla som inte har råd att köpa den här “extra kryddan” som kan ge förhållandet en extra boost. Vad tror du om att jag skulle sponsra med 10 presentkort som ni kan ge till dem som vill och behöver?

VildakidzKÄRLEK

Anna tyckte det var en toppen-idé och så även många familjer som hörde av sig till VildaKidz. Vilken fantastisk respons, över 200 st mailade och ville ta del av presentkorten! Detta innebär att jag utan tvekan kommer att hitta på något liknande fram mot hösten någongång. Håll utkik på VildaKidz Facebooksida som du hittar HÄR.

VildakidzKÄRLEK2

presentkortVK

La ner lite extra smått och gott i varje presentkort.

Önskar er massor av kärlek!

Kram Linda