Sådärja! Nu är det ordning bland kondomerna igen och lagret påfyllt! Det tog sin lilla tid att skriva nya lappar till varje sort, både till paketen och till de vi säljer styckvis vid kassan men det var utan tvekan värt allt jobb! Jag har även gjort en del prisjusteringar och prisjusteringarna bland de lösa kondomerna gick faktiskt neråt (!). Wihooo!

kondomer1

I nuläget har vi över 35 olika sorters kondomer du kan köpa styckvis. Nästan som lösgodis – fast i annan form! Dessutom får du dem packade i en liten gammaldags godispåse, du vet den med orange och gröna prickar på.

Här nedan ser du hur vårt kondomställ med hela kondompaket ser ut. Alla våra kondomer är så klart CE-märkta och säkra! Vi har även ökat utbudet av latexfria kondomer! Vi inväntar även några spännande nyheter. Du kan redan nu läsa om dem på hemsidan om du klickar HÄR.

kondomer2

Avslutningsvis kan jag inte låta bli att presentera dessa två nyheter som du även hittar på hemsidan om du vill läsa mer och/eller beställa: Unique och Superking.

Pasantes Unique är en ny sorts plastkondom man drar på i stället för rullar på. Den levereras i 3-pack och fodralet är lika stort som ett kreditkort, perfekt att ha i fickan med andra ord.

HB13018144

Super King Size är en ny kondom från Pasante. De är en väldigt stor kondom för dig som vill ha mer utrymme. Den är 200 mm lång och 69 mm bred. En prisvärd kondom i stooor storlek! I nuläget säljer vi den bara styckvis men du får plocka precis hur många du vill 🙂

Vi vill erbjuda många olika kondomsorter att välja bland! Kondomanvändning behöver inte alls vara så tråkigt som många kanske tror. Drive safe!

/Linda