Det är riktigt roligt att ha stamkunder på specifika produkter, det innebär att de är så pass bra att man vill fortsätta använda dem. En av dessa produkter är Healing bodyglide. I veckan var en av våra stamkunder in i butiken och köpte två flaskor då hon samtidigt sa:

– Lova mig att ni aldrig slutar sälja den här!

Jag har pratat med tillverkaren och hon har lovat att den aldrig kommer att ta slut, det är tydligen en storsäljare över hela landet och många älskar den, framför allt kvinnor men även en hel del män.

Healing bodyglide är lite av en doldis i stortimentet och det är inte många som tänker på att den finns. Vi brukar tipsa om den när vi har kunder som berättar om sina bekymmer och vill ha något som hjälper. Det är ofta så det börjar, det eller att en kompis tipsat om den. Varför ska man då prova Healing bodyglide? Det finns många anledningar till det men här kommer några som våra stamkunder berättat om:

  • När slemhinnorna är torra och underlivet känns irriterat.
  • När du opererat bort livmoderhalstappen och inte vill eller kan ta östrogenkräm. Många av våra stamkunder har berättat att de upplever stor förbättring av slemhinnorna när de regelbundet använder Healing bodyglide.
  • När du har upprepade svampinfektioner i underlivet. Många av våra kunder upplever att de kan mota infektionen om de börjar i god tid innan infektionen kommer igång.
  • När du har små sår eller sprickor, inte bara intimt utan även på andra ställen av kroppen. En av veckans stamkunder berättade att hon använder den mot torra, kliande eksem-fläckar på huden och märker klar förbättring bara efter några dagar.
  • När du har mycket sexuell aktivitet och upplever att könsområdet inte riktigt hänger med. Som man kanske du har sprickor på förhuden eller som kvinna kanske du upplever irritation och smärta vid slidöppningen?
  • När du vill ha ett mjukgörande glid vid onani på/med egen hand eller vid samlag.
  • Används med fördel innan och efter träning som till exempel spinning och ridning för att minska friktionen och låta sheasmöret hjälpa tillatt hela ömma slemhinnor.

Healing bodyglide kan du läsa mer om i vår web-shop. Då klickar du HÄR.

healingbody

Missa inte heller Nature Callings Lovebutter som har samma välgörande egenskaper som Healing bodyglide. Enda skillnaden är egentligen att Healing bodyglide även innehåller lugnande lavendel och kommer i praktisk pumpflaska. Lovebutter hittar du HÄR.

lovebutter

Svenska företaget Nature Calling har även många andra fantastiska produkter som du hittar i vårt sortiment. Bilden nedan visar bara en del av dem:

chic-series

/Linda