Satisfyer är ju mest kända för sina lufttrycksstimulatorer som tagit många kvinnor till orgasm-himlen. Som en kund sa en gång:

– Min lufttrycksstimulator är helt fantastisk. Jag kan få orgasm med den fast jag är på dåligt humör och sen känns allt mycket bättre igen! 

Vad många kanske inte visste är att de även har stavar och vibratorer i sortiment. Det här inlägget kommer att handla om deras vibrerande stavar. Det är sällan vi blir överraskade över kvalitén och funktionen på produkter men den här gången blev vi det!

satisfyerTEXT-1

Materialet

Den färgglada delen av stavarna är tillverkade av silikon och den vita delen är av hårdplast (ABS) med matt yta. Materialet förtjänar att få en liten extra eloge då det är överraskande mjukt fast det är i silikon. En del silikonstavar kan bli lite väl hårda men inte dessa! De känns mjuka och behagliga. Känslan av materialet påminner om en hårdare typ av marshmallow med mjukt och lent ytskikt. Materialet drar inte heller till sig en massa damm och ludd vilket är en stor fördel!

satisfyerTEXT-4

Designen

Stavarna är stilrena och känns väldigt moderna i designen och ändå har de behållit formen som många gillar. Många av deras stavar är något böjda i toppen för att komma åt att ge skön stimulans av g-punkten. Dessutom har de en ögla i basen som gör den väldigt lätt att greppa. Den är lätt att hålla i och passar även dig som har svårt att greppa tag i saker. Den färgade delen av öglan är mjuk och behaglig, en förlängning av det sköna materialet.

satisfyerTEXT-3

Batteri

Som i stort sett alla Satisfyers produkter, är även dessa stavar laddningsbara. De har en mycket praktisk USB-laddkabel med magnetfäste. Ladda smidigt via elkontakter med USB-uttag. För bara magnetfästet med två metallpluppar på laddkabeln mot de två metallprickarna på staven så fäster den direkt. Det här gör att det inte finns någon öppning in i staven och därmed blir den 100% vattentät! Det är en stor fördel, inte bara för att den går att använda i dusch och badkar utan även för att det underlättar ordentligt vid rengöring.

Jag har inte hittat någon information om hur lång batteritid den har (hur långt en laddning räcker) men det brukar sällan vara ett problem. Nu beror det ju på hur länge du använder den varje gång men den räcker förmodligen att använda åtminstone en timme i sträck, vilket man sällan gör.

satisfyerTEXT-2

Funktionen

En annan sak som vi också överraskades av var kraften i vibrationerna. Man startar motorn genom att hålla mittenknappen nedtryckt några sekunder. (På samma sätt stänger man av vibrationerna.) När man startat vibrationerna kommer man till ett mellanläge. Därefter kan man, med de två andra knapparna, öka eller minska intensiteten i vibrationerna. Vibrationerna är så där skönt “burriga” som de flesta föredrar, inte vassa och ettriga. Lägsta effekten är mjuk i vibrationerna och borde passa även dig som vill ha svaga vibrationer. En del som är känsliga för vibrationer vill bara ha mjuka retningar som knappt anas och då kan den här bli för stark men övriga kommer nog att älska intensiteten! Det mest intensiva läget är det rejält med kraft i! Förvånansvärt mycket faktiskt för att vara en så diskret och “vanlig” stav. Maxläget går nästan att jämföra med en del wand-vibratorer. Perfekt alltså för dig som vill ha rejäla vibrationer!

Vibrationerna sitter mer mot toppen men känns ändå genom hela staven. Då vibrationerna känns så högt upp kan du även hålla toppen mot utsidan och stimulera klitoris.

Nackdelar

Enda nackdelen i funktionen är att du kommer till de pulserande och eskalerande vibrationsprogrammen EFTER att du nått maximal vibrationsintensitet. Du måste alltså bläddra igenom hela intensitetsskalan uppåt. Med knapptryck bläddrar du upp ett steg i taget och när du kommit till maxeffekten av konstant vibration, då blir nästa steg pulserande vibrationer. Därefter fortsätter du bläddra uppåt mellan de eskalerande och pulserande vibrationsprogrammen. Dessa program går inte att ändra intensitet på utan de har den kraftiga intensitet de har. Lite tråkigt är det att man inte kan justera intensiteten på de olika programmen men de finns där i alla fall om du gillar den typen av vibrationer. Annars kan du helt enkelt välja bort att bläddra dig till dem, de är de konstanta vibrationerna som definitivt gör att jag lyfter produkten. Som en liten parentes kan jag nämna att om du nu skulle råka komma till de pulserande vibrationsprogrammen när du trycker upp mot max så kan du enkelt backa tillbaka ett steg genom att trycka på den andra (minus-) knappen.

Slutsats

Slutsatsen blir att det här är en vibrerande stav som vi varmt kan rekommendera! Med tanke på materialet, designen och funktionen håller stavarna även ett väldigt bra pris vilket så klart är ett plus! Ett bra köp alltså om det här är en produkt du är ute efter. Klickar du HÄR så kommer du direkt till stavarna.