rumpaI dag är det skärtorsdag, eller kanske vill du kalla den stjärt-torsdag? En ofta bortglömd del på kroppen är stjärten. Vi använder den flitigt varje dag när vi går, sitter och står. Det är stora muskler som jobbar på varje dag och kanske är det dags att ge dem lite extra kärlek? Lever du ensam eller vill ägna din stjärt extra uppmärksamhet på egen hand kan du skrubba skinkorna med kroppsskrubb eller en borste, tvåla in dem med någon skönt krämig tvål, duscha av dem noggrannt, torka ordentligt med en handduk som gärna hängtorkat för att få extra rivig känsla. Massera sedan in en skön olja eller hudlotion med ordentliga nypor. Stjärten är en kroppsdel som ofta tål lite kraftigare beröring.

Vill du ha en stjärt-dag med din partner så kan ni skrubba, duscha och ta hand om varandras rumpor. Torka varandra torrt och våga torka extra hårt med handduken så det river lite extra. När ni torkat klart, massera varandras rumpor med en skön olja. En olja som glider men ändå ger bra fäste när man vill knåda ordentligt med båda händerna, glöm inte bort att använda hela handen (både fingrar och handflator och kanske även underarmarna?). Oljan Sensuell är en ekologisk olja, mer lättflytande och ger bra fäste vid helkroppsmassage. Turvisas och massera varandra i 5-10 minuter var. Prova er fram till vad ni tycker om, både om att ge och att få. Vad är det som känns extra skönt?

Är ni nyfikna på mer stimulans av stjärten och kanske analen så byt till en olja eller ett glidmedel som glider ordentligt bra. Silicone glide är silikonbaserad och lite tjockare i konsistensen än andra silikonglidmedel. Den passar utmärkt för anal stimulans. Börja med att smeka analöppningen med glidmedel, kanske räcker det att stanna där eller så kanske ni känner för att gå vidare med ett finger, analkulor eller en analplugg? Det är väldigt individuellt och det gäller att känna efter vad man själv känner sig bekväm med om man vill ge eller få anal stimulans eller inte. Det är lika ok vilket man än väljer. En del saker tycker man om och andra inte. Det man gillar, det fortsätter man med och det man inte gillar det slutar man med. Svårare än så behöver det inte vara.

Mer om anal stimulans kommer i ett separat inlägg!

Passa på njut och ha en riktigt skön dag!

/Linda