En del kvinnor gillar mjuka och försiktiga vibrationer, en del gillar riktigt kraftfulla och en del gillar inte vibrationer alls. Det ser så olika ut från person till person. Det kan variera från gång till gång och det är inte alls ovanligt. En del kvinnor berättar även att de märker skillnad på känsligheten under menscykeln.

Vi har många kunder som, av medicinska skäl (ex Multipel Skleros), har nedsatt känsel i underlivet. Många av dem berättar att pulserande och eskalerande vibrationsprogram har hjälpt dem. Det kan vara ett tips till dig som kanske har samma problematik.

Som tur är, finns det många olika vibrationstyper att välja bland. Det är skillnad i både typen av vibrationer och intensiteten i dem. Det finns allt från riktigt dova/”burriga” vibrationer till ettrigare och vassare, allt efter tycke och smak.

Dagens tips till er som gillar kraftfulla vibrationer är att välja en laddningsbar vibrator. Fördelen med laddningsbara produkter är att batteristyrkan håller full effekt fram tills att det är dags att ladda igen. Vanliga batterier blir svagare och svagare för varje gång du använder vibratorn så där försvagas batteristyrkan med tiden tills batteriet är helt tomt.

satisfyerTEXT-1