biopaket

Här i Luleå är det riktigt oväder, det regnar och blåser från alla håll och kanter. Vad passar då inte bättre än en tävlig med ett värmande pris? Du kan vinna ett riktigt myspaket för två som innehåller:

  • 2 biobiljetter som du kan lösa in i valfri SF-biograf i Sverige. Sjunk ner i biomörkret och mys till en bra film med någon du tycker om.
  • Smattrande godis. Sätt in lite pulver på tungan och kyss den du tycker om.
  • En värmande massageolja med både smak och doft. Ge varandra en värmande helkoppsmassage när ni kommer hem från biobesöket.
  • En tub med glidmedel som både värmer och ökar känsligheten. Vill ni massera de intimare delarna, prova det här glidmedlet som både värmer och ökar känsligheten.

Tävlingssvaret lämnar du på vår Facebooksida som du hittar HÄR. Vad behöver du då göra för att delta i tävlingen? Jo:

  1. Gå in på Kärleksbutikens Facebooksida.
  2. Under tävlingsbilden/inlägget lämnar du ditt tävlingsbidrag: Ge ett eller flera tips på hur du visar kärlek till den du tycker om.  
  3. För att visa att du läst det här blogg-inlägget börjar du ditt svar med siffran 6. Skriv: 6. Jag visar kärlek genom att…” OBS! Det är väldigt viktigt att du kommer ihåg att skriva siffran före ditt svar då du tyvärr inte har någon chans att vinna om du glömmer siffran!

Vi väljer ut det förslag som gör oss mest varma i hjärtat. Vinnaren utser vi i morgon, torsdag 9/6 kl. 18.20. Självklart skickar vi vinsten kostnadsfritt till dig om du inte har möjlighet att hämta ut den i vår butik på Kungsgatan 36 i Luleå.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi får publicera ditt kärleks-tips här i bloggen.

Vill du köpa eller läsa mer om massageoljan hittar du den HÄR och glidmedlet hittar du HÄR. Vill du se vad det går för filmer på bio just där du bor? Då hittar du SF bios hemsida HÄR.

*********************************************************************

Uppdatering 9/6 efter dragning: Vi har nu valt ut ett bidrag som vinner biopaketet. Stort grattis säger vi till Stina som får gå på bio med sin partner sedan 22 år. Härligt att höra att ni håller lågan levande efter 22 år tillsammans!

Vi skickar även en liten värmande överraskning till de övriga som var med och lämnade sitt bidrag. TACK för att ni deltog i tävlingen! Önskar er alla en fortsatt skön kväll!